Tarieven

Losse lessen
60 minuten € 49,00
90 minuten € 69,00
Lespakket
20 autorijlessen van 90 minuten + Tussen Tijdse Toets + B-Examen € 1.900,00
*Bij vooruitbetaling, vóór aanvang van het pakket, betaal je geen € 1.900,00, maar € 1.875,00.

Het zou natuurlijk kunnen dat er wat meer rijlessen nodig zijn om een goed resultaat te behalen. In dat geval dient de normale lesprijs te worden bijbetaald.

Theorie

Ik geef (nog) geen theorie cursus. Als je kiest voor zelfstudie kun je wel bij mij de leermiddelen bestellen. En als je vragen hebt, kun je die tijdens de rijles natuurlijk altijd stellen.

Tussentijdse Toets

Als je een aantal rijlessen hebt gehad, wil je graag weten hoe ver je gevorderd bent. Wij adviseren om ongeveer na 2/3 van je rijopleiding een tussentijdse toets af te leggen bij het CBR.

Je doet dan een proefexamen met een echte examinator die je verteld hoe ver je bent en wat er nog moet worden verbeterd. Tijdens die toets krijg je de opdracht om 2 “bijzondere manoeuvres” uit te voeren zoals bijvoorbeeld voor of achteruit parkeren in een vak of in file, keren d.m.v. 3x steken, omkeren d.m.v. een halve draai, recht achteruit rijden, of achteruit rijden van een bocht en de hellingproef..

Als je deze oefeningen goed hebt uitgevoerd krijg je een vrijstelling hiervoor tijdens het echte examen. Na de toets bepalen we samen hoeveel lessen je nog te gaan hebt om het examen succesvol af te kunnen leggen.

Marleen GraaflandTarieven